Dragnea dă undă verde remanierii lui Toader: PSD nu cred că şi-l mai asumă

Tudorel Toader Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat nu şi-l mai asumă pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, iar senatorii partidului Senatorii PSD vor vota la moţiunea simplă pe Justiţie exact aşa cum le dictează conştiinţa, a afirmat miercuri, la Giurgiu, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

  • „Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj important despre care să vorbesc în fiecare zi. (…)

Săptămâna viitoare este timp suficient să dezbată şi să voteze moţiunea. Vor vota exact aşa cum le dictează conştiinţa lor de pesedişti. (… ) Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nu e nici verişor de-al meu, a fost asumat de PSD, nu ştiu cât o să mai fie asumat de PSD. Se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă. Dar o să vedem”, a declarat Dragnea la Giurgiu.

Liderul PSD mai spune că Parlamentul trebuie să lucreze pentru modificarea codurilor penale. „A luat o pauză, fiind păcălit de către Guvern, şi acum o să-şi reintre în atribuţii”, a spus el.

Dragnea a ironizat şi întrebările de la referendumul pentru justiţie, anunţat de preşedintele Klaus Iohannis: „Toată lumea, toată ţara şi cred că toată Europa, cred că a avut o mică pauză cu alegerile din Israel. În schimb, tot globul cred că e interesat de marile întrebări pe care le va propune Iohannis”.