vineri, ianuarie 21, 2022

Dragnea: De azi clica lui Iohannis a acaparat ţara, începe masacrul societăţii româneşti

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj extrem de dur, pe Facebook, la adresa constituirii alianţei de guvernare PNL-PSD, pe care a numit-o Alianţa ruşinii naţionale, considerând că vom asista la distrugerea ţării şi vânzarea ei intereselor străine.
„De astăzi, începe masacrul societății românești și vânzarea, pe față, a țării noastre de către Alianța Rușinii Naționale. De azi, e clar pentru oricine a votat PSD că s-a trezit, peste noapte, în pat cu Iohannis. Că s-a trezit prizonierul intereselor unui singur om, bolnav de putere și îngrozit de justiție.
E cea mai neagră zi a politicii românești și a sorții românilor. Pentru că, de azi, clica lui Iohannis a acaparat țara. O țară pe care, anterior, au făcut-o săracă și bolnavă… O să fim martorii multor nenorociri de aici înainte. Însă, tot de astăzi, noi începem lupta cu trădătorii și vânzătorii. Cu tot ce putem, cu tot ce avem la dispoziție, până la capăt! Pentru că ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri și nu sunt predați și vânduți, așa cum sunt Iohannis și slugile lui din PSD și PNL. România e a românilor și așa trebuie să rămână!”, a scris Dragnea.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner