Dragnea despre cazul Doina Pană: În orice ţară ancheta pornea cu multă forţă; E ministru PSD, poate să fie omorât!

doina pana dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, că în orice ţară democratică ar fi pornit o anchetă în forţă dacă s-ar fi încercat otrăvirea unui ministru – el s-a referit la cazul fostului ministru al Pădurilor, deputatul PSD de Bistrita Doina Pană.

  • „În orice tara democratică, ancheta pornea cu multă forţă. E ministru PSD, poate să fie omorât, poate să fie bătut, să i se dea cu bâta în cap. Şi jurnalişti…

Am citit undeva că şi Liviu Alexa de la Cluj, de ce? Pentru ce nu s-a aliniat la bătăuşi. (…) Adică e om din Cluj are are personalitatea lui. Asta e! Eu sunt bucuros că Doina Pană a scăpat. Este o femeie deosebită, care a avut curaj să se lupte cu mafia pădurilor, un român un patriot cu curaj. Am susţinut-o cu toată tăria în perioada respectivă şi a introds nişte măsuri care au prăbuşit tăierile ilegale de păduri. Şi sunt interese de sute de milioane de euro.„, a declarat Dragnea la Antena 3.

CAZ INCREDIBIL – MINISTRU în guvernul României OTRĂVIT / Procurorii DIICOT au început urmărirea penală în cazul OTRĂVIRII cu mercur a fostului ministru

El a mai spus, referitor la incidentele anti-PSD din timpul mitingului de la Iași, că le-a cerut colegilor și simpatizanților PSD să nu riposteze.

dragnea miting iasi multime„Nu mi-a fost ușor să le solicit colegilor mei și simpatizanților PSD să nu riposteze. A fost foarte-foarte greu ca la Iași niciun membru, niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire dusă foarte intens – majoritatea din autocare au vrut să iasă. Totuși, când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil. Eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis și USR-iștii, și PNL-iștii și nu numai. Și nu numai: și cei de la Pro România au aceeași violență de limbaj.

Mă uitam la aceste violențe și încercam să mă gândesc dacă este vreo diferență – și nu am găsit niciuna – în modul în care se comportau Cămășile Negre în anii ’30 în Germania nazistă: să nu ai o opinie, să îi bați, să-i sperii”, a susţinut preşedintele PSD.

El a mai afirmat că unele imagini nu au apărut: „Noi mergem în continuare cu ceea ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Inclusiv cei care sunt atât de violenți și care au bătut oameni la Iași. Nu au apărut aceste imagini: oameni în vârstă puși jos și cărora le-au dat cu picioarele în burtă. Niște tineri cu ochii injectați. Bine, niște tineri de la USR”.