duminică, iunie 26, 2022

Emil Boc: Alianţa PNL-PSD nu este o coaliție naturală, ci una de forță majoră

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri la Ziua de Cluj că noul guvern PSD-PNL-UDMR trebuie să ducă la capăt marile reforme ale țării pentru ca această coaliție între dreapta și stânga să fie justificată, scrie stiripesurse.ro.

Criza politică e închisă în acest moment, dar este important dacă această coaliție va reuși să livreze lucrurile pe care le-a promis ca să-și demonstreze utilitatea. Așa cum am spus, nu este o coaliție naturală, ci este una de forță majoră. Mai în glumă, mai în serios, comparam această coaliție cu două echipe de fotbal rivale, din punct de vedere istoric, dar care atunci când trimit jucători la națională, joacă cu tot ce au mai bun, joacă pentru interesul național, chiar dacă apoi se întorc la cluburile lor.

Dacă nu duc până la capăt marile reforme ale țării, să facă reforma administrativă, să țină pandemia sub control, să crească nivelul de trai al oamenilor, să elimine MCV-ul, să pună în practică programul „România educată”, dacă nu fac aceste lucruri, această coaliție nu se justifică. De asemenea, trebuie să pună în aplicare proiectele din PNRR, să atragă banii europeni”, a declarat Emil Boc.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner