sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Eugen Teodorovici: Puteţi merge la PNL şi USR cu facturile imense la gaze şi la energie, ei au anulat ordonanţa 114/2018

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, scrie, pe Facebook, că românii care s-au trezit cu facturi imense la gaze şi energie electrică pot merge cu ele la USR şi PNL, partidele care au anulat Ordonanţa 114/2018 numită şi „taxa pe lăcomie”.
  • „Vă mai amintiți celebra și mult-hulita ordonanță 114 din 2018, “taxa pe lăcomie”!? Sigur că vi-o amintiți, căci e acea ordonanță care prevedea EXACT evitarea facturilor imense la gaze și energie pe care le primim toți consumatorii români, ACUM!

Cine sunt cei care au hulit-o cel mai mult? PNL-iștii și USR-iștii!! Căci deh, ”mureau” de grija companiilor din sectorul energetic … Și ce-au făcut imediat după ce au dat jos guvernul PSD și au preluat guvernarea și puterea totală în România?

  • Au anulat prevederile ordonanței 114 privind sectorul energetic!! Așadar, puteți merge la PNL și la USR, cu facturile IMENSE în mână, să le mulțumiți pentru acest ”cadou”, căci tot le-ați dat votul majoritar … Cine sunt cei care își făceau și încă își mai fac griji că nu au profituri suficiente companiile din sectorul energetic? De grija românilor mai ”moare” vreun politician, ACUM?

Și totuși, de la PNL nu am pretenții să găsească vreo soluție la problema facturilor la energie, … dar deja de peste o lună, PSD este și el la guvernare … fără nicio SOLUȚIE! Oare de ce?”, scrie Teodorovici.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner