marți, iunie 28, 2022

Eurodeputată socialistă: În sfârșit „premierul de paie” al lui Dragnea, Viorica Dăncilă, spune ceva!

Ana Gomes, eurodeputată socialistă, îi dă o replică dură premierului Viorica Dăncilă după ce aceasta a acuzat-o că are legături cu George Soros şi că propria ţară (Portugalia) a vrut să-i ridice imunitatea.

 

„În primul rând, daţi-mi voie să vă spun că mă bucur că prim-ministrul Dăncilă are ceva de zis – în sfârşit zice ceva! În anii în care a fost aici, în Parlamentul European, nu am auzit-o să spună ceva, să vorbească despre ceva. Ce a spus despre mine e, în primul rând, factual incorect, mai ales ce a spus, despre cum ar fi încercat ţara mea să-mi ridice imunitatea. Nu a fost aşa!”, a declarat Ana Gomes într-un interviu pentru Digi24.

Ea a mai spus, referitor la liderul PSD, că de fiecare dată când acesta are o confruntare cu premierii, scapă de ei înlocuidu-i cu oameni de paie.

„E o percepţie că Liviu Dragnea e cel care conduce şi partidul, şi Guvernul. Oricând are o confruntare cu premierii, cum s-a întâmplat cu Victor Ponta şi cu ultimii premieri, scapă de ei şi-i înlocuieşte cu oameni de paie – în cazul de faţă, femei de paie. După cum v-am spus, nu reuşesc să văd ce contribuţie a avut doamna Dăncilă când a făcut parte din Parlamentul European”, a adăugat eurodeputata.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner