vineri, iunie 2, 2023

EXCLUSIV: PSD schimbă strategia politică. Ce decizii s-au luat în CEX-ul și BPN-ul PSD privind organizațiile din țară.

Conform informațiilor pe care le avem, în cadrul ultimelor întâlniri de la sediul central al PSD din Kiseleff sau în Parlament, fie în BPN sau CEX, s-au luat mai multe decizii și s-au emis o serie de recomandări legate de schimbarea strategiei politice la nivelul organizațiilor din teritoriu.

Acestă nouă strategie se dorește a fi implementată imediat, fiind o temă de discuție și la Congresul PSD din martie.Discuțiile s-au axat pe o transpunere in teritoriu a modelului de întruniri de la București, BPN-urile din județe să se facă din două în două săptămâni iar CEX-urile PSD județene să fie organizate în diferite localități din județe.

Se pare că unii lideri deja au răspuns la apelul făcut de Liviu Dragnea, anunțând schimbări majore în perioada imediat următoare.

Subiectele posibil discutate, abordate în CEX-ul și BPN-ul din ultimele săptămâni:

– intensificarea activităților politice în teritoriu

– pregătirea permanentă în domeniul comunicării

– Biroul Permanent Județean se va întruni din două în două săptămâni,

– CEX-ul va fi organizat, după modelul de la București, în diferite localități ale județelor.

Un prim lider care a răspuns la cerințele conducerii centrale a PSD, este senatorul Florin Cârciumaru, care deja a anunțat că va transpune modelul ședințelor PSD central în teritoriu.

Florin CarciumaruConform declarațiilor pe care le-a făcut liderul PSD Gorj, în perioada imediat următoare se vor intensifica activitățile politice în interiorul PSD Gorj, acestea ajutând la obținerea rezultatelor electorale scontate și dorite de Partidul Social Democrat (PSD).

Acesta a declarat la un post de radio local, radioinfinit, vineri, că va deveni mult mai intensă activitatea la partid: Biroul Permanent Județean se va întruni din două în două săptămâni, iar CEX-ul va fi organizat, după modelul de la București, în diferite localități ale județului.

În același timp, Cârciumaru, care face parte din CEX-ul central al PSD, a anunțat că prima ședință de CEX-ul din Gorj se va ține în municipiul Motru.

Senatorul Cârciumaru și-a anunțat și intenția de a relua, începând cu luna martie, întâlnirile zonale cu primarii.

Șeful de la Gorj a postat pe pagina sa de facebook mai multe detalii legate de schimbările de strategie politică pe care le are în vedere la nivelul județului.

Postare Cârciumaru”Având în vedere importanța următoarelor confruntări electorale din perioada anilor 2019-2020, anul 2018 se poate dovedi hotărâtor pentru obținerea succeselor politice viitoare. Intensificarea activității politice în interiorul PSD Gorj este o necesitate și ne va ajuta să obținem rezultatele electorale scontate și dorite de fiecare dintre noi, cu toții membri ai marii familii social-democrate reprezentată de Partidul Social Democrat (PSD).”

 

 

sursa audio: radioinfinit.ro

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner