EXCLUSIV : Structurile de securitate ale statului Român sunt în ședință permanentă din această dimineață!Cea mai importantă structură operativă CCOA este convocată din această dimineață pe termen nelimitat, 24 din 24 de ore!

sri

EXCLUSIV : Structuri, necunoscute public, care coordoanează activitătile de securitate ale statului Român sunt în alertă!

Cea mai importantă structură operativă – CCOA, este convocată din această dimineață pe termen nelimitat, 24 din 24 de ore!

ccot

Chiar dacă nu s-a spus, inclusiv de către purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, din informațiile pe care le avem, confirmate inclusiv de către Premierul interimar, Sorin Cîmpenu din acestă dimineață cel mai important departament, denumit Centru de Coordonare Operativă Antitero(CCOA) este în ședință permanentă, 24 din 24 de ore!

     Cele mai importante sisteme și centre de combatere a terorismului din România, Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului(SNPCT) și Centrul de coordonare operativă antiteroristă(CCOT) sunt pe cod de alertă maximă.

    Odată ce este activat, Sistem naţional de prevenire şi combatere a terorismului, denumit în continuare SNPCT, participă următoarele autorităţi şi instituţii publice:

a) Serviciul Român de Informaţii, cu rol de coordonare tehnică;

b) Ministerul Administraţiei şi Internelor;

c) Ministerul Apărării Naţionale;

d) Ministerul Afacerilor Externe;

e) Ministerul Economiei şi Comerţului;

f) Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale;

g) Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor;

h) Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului;

i) Ministerul Sănătăţii;

j) Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei;

k) Ministerul Finanţelor Publice;

l) Ministerul Integrării Europene;

m) Ministerul Justiţiei;

n) Serviciul de Informaţii Externe;

o) Serviciul de Protecţie şi Pază;

p) Serviciul de Telecomunicaţii Speciale;

q) Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;

r) Banca Naţională a României;

s) Agenţia Naţională de Control al Exporturilor;

t) Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor;

u) Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare.

Centrul de coordonare operativă antiteroristă (CCOA), este în ședință permanentă, 24 din 24 de ore

    Chiar dacă purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea a declarat că sistemul național de alertă Teroristă este menținut la nivel precaut, de fapt structurile de securitate ale României sunt în ședință și în alertă maximă!

cimpeanu

     Premierul interimar, Sorin Cîmpenu ne-a declarat în exclusivitate că :

”Din acestă dimineață cel mai important departament, denumit Centru de Coordonare Operativă Antitero(CCOA) este în ședință permanentă, 24 din 24 de ore!”

     Dacă nu se știa vă facem cunoscut faptul că în structura Serviciului Român de Informaţii – ca autoritate naţională în domeniu – s-a înființast Centrul de coordonare operativă antiteroristă, denumit în continuare CCOA, prin intermediul căruia Serviciul Român de Informaţii asigură coordonarea tehnică a SNPCT.De fapt cei de aici vor da verde la acțiunile de protecție a ambasadelor sau consulatelor și evident că se intră pe un protocol de protecție antitero.

    Mai mult decât atât din 2009 există și un număr gratuit,  “TELVERDE”, alocat Centrului de Coordonare Operativă Antiteroristă(CCOA)
     Serviciul TELVERDE din cadrul Centrului de Coordonare Operativă Antiteroristă a fost pus în funcţiune ca urmare a necesităţilor de prevenire a manifestărilor fenomenului terorist,inclusiv cele de sprijinale acestuia – propagand, prozelitism, radicalizare, finanţare etc.
      Potrivit atribuţiilor,Centrul de Coordonare Operativă Antiteroristă  evaluează, în regim de urgenţă, semnalările telefonice din partea populaţiei, cele de interes pe profil antiterorist fiind transmise structurii informative, pentru adoptarea unor măsuri specifice de prevenire a ameninţărilor teroriste, sau Brigăzii Antiteroriste, pentru dimensionarea măsurilor de protecţie întreprinse la obiectivele protejate antiterorist.
Va urma!

  medistar anavar

дизайн ванной комнаты