Fifor – Să vă spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară

Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuză că din cauza președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat Ludovic Orban nu se mai pot finanța programele de sănătate publică, nu se pot recalcula pensiile, nu se mai absorb fonduri europene, reforma sistemului pentru siguranța cetățeanului a fost oprită, iar activitatea firmelor de stat din energie este blocată.

„Să vă spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional.

Cel mai grav e că nu se mai pot finanța corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare.

  • Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament. Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidențiat. Reforma sistemului pentru siguranța cetățeanului a fost oprită.

România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „înghețată” înainte de venirea iernii.

Cam așa arată „România normală” în viziunea lui Iohannis! Asta e țara în care vreți să trăiți?! Puteți opri toată aceasta spirala a caderii cu votul vostru din noiembrie!”, a scris Fifor, pe Facebook.