marți, august 9, 2022

Firea: Nicuşor Dan minte şi aruncă, din nou, vina pe mine pentru neputinţa şi nerealizările lui

Fostul primar PSD al Capitalei Gabriel Firea a declarat că Nicuşor Dan ”minte şi aruncă, din nou, vina” pe ea pentru neputinţa şi nerealizările lui, afirmând că în mandatul său au fost respectate indicaţiile producătorului în cazul Arenei Naționale.

”Nicuşor Dan minte şi aruncă, din nou, vina pe mine pentru neputinţa şi nerealizările lui. Arena Naţională a avut în mandatul meu contract de mentenanţă pentru toate sistemele, deci şi pentru acoperişul retractabil. Mai mult, în timpul mandatului meu, nu au fost probleme cu acoperişul retractabil pentru că am respectat indicaţiile producătorului. Scrie negru pe alb în cartea tehnică a sistemului că acoperişul nu trebuie întins toamna şi iarna. În prima lună de mandat, specialiştii aduşi de Nicuşor Dan au întins şi au stricat acoperişul! Să nu uităm imaginile şi scandalul din decembrie 2020, în plin sezon rece, înaintea meciului Austria-Macedonia. E foarte ciudat ce s-a întâmplat atunci. Acoperişul era programat de producător să nu poată fi întins toamna şi iarna, dar specialiştii lui Nicuşor Dan au reuşit să umble la software şi să treacă peste recomandări. Producătorul acoperişului a recunoscut public tot ce v-am spus mai sus!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Fostul edil susține că acoperișul a fost găurit intenționat.

”Chiar Nicuşor Dan spunea că acoperişul era un pericol real şi se putea prăbuşi. Am informaţii că la unul dintre evenimente acoperişul chiar a fost găurit intenţionat pentru a introduce proiectoare video. Poate şi de asta e nevoie acum de reparaţii serioase.  Şi mai spune o minciună primarul general, că s-a folosit până acum doar de alpinişti utilitari pentru întinderea şi închiderea acoperişului. Nu e aşa, s-au folosit chiar de angajaţii firmei care reprezintă producătorul, informaţiile fiind publice”, argumentează fostul edil al Capitalei.

În mandaul său, PMB a asigurat funcţionarea sistemelor de la stadion şi a fost permanent în legătură cu reprezentantul producătorului.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat contractul pentru repararea şi mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreţinere specializată. De asemenea, potrivit contractului, stadionul va beneficia de servicii de reparaţii, mentenanţă şi întreţinere pentru acoperişul retractabil, cubul şi tabela electronică.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner