Firea, reacție la ”Marele Program de Redresare și Reziliență”, prezentat de actuala putere, CRITICAT dur de Comisia Europeană: Se vede cum incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România!

firea

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat pe pagina sa de facebook, după ce Marele Program de Redresare și Reziliență, prezentat cu pompă de presedintele Iohannis și de guvernul Orban în plină campanile electorală”, a fost criticat dur de Comisia Europeană. 

  • Firea: Odată-n plus se vede cum incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale…Pocnesc gogosile din campanie una câte una!
”Românii află acum, chiar de la Comisia Europeană, că faimoasele proiecte de relansare economică care ar fi avut 30 de miliarde de euro finanțare din banii europeni ai programului de reziliență sunt doar o înșiruire de intenții, prost concepute și prost redactate, de incompetenții din guvernul PNL, care nu au prevăzut o reformă serioasă în domeniile cerute de Uniunea Europeană, respectiv digitalizarea, protecția mediului, sustenabilitatea economică și educația.Odată-n plus se vede cum incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale.
  • Cerem încă o dată atât președintelui Iohannis cât și politicienilor de dreapta, să pună capăt jocurilor politicianiste până nu e prea târziu.Românii nu au nevoie de circul negocierilor de la Vila Lac 1.
Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil, care să refacă planul de redresare și relansare a economiei, conform cerințelor Comisiei Europene.”, a scris Firea pe facebook.

 

  • Firea a reamintit faptul că ”PSD și premierul propus, Alexandru Rafila, pot pune în aplicare, din prima zi de guvernare, un plan concret și eficient de combatere a pandemiei și un program economic adaptat cerințelor Comisiei Europene.”