joi, noiembrie 30, 2023

Florin Cîțu: „Românii vor plăti o singură contribuție de asigurări sociale de sănătate”

Florin Cîțu a depus în Parlament un proiect de lege prin care românii care au mai multe venituri ar putea să fie scutiți de contribuția la CASS, de la al doilea venit. Senatorul PNL spune că având în vedere că nu se obțin alte avantaje pentru faptul că unii contribuabili plătesc în plus, nu este corect față de aceștia.

„Românii vor plăti o singură contribuție de asigurări sociale de sănătate
Am depus un proiect de lege prin care elimin abuzul pe care îl face statul român astăzi. Românii sunt obligați să plătească contribuția pentru sănătate din toate sursele de venit. O mizerie socialistă care confirmă FALIMENTUL statului român luat prizonier de socialiști.
Contribuabilul nu obține, în schimbul acestor contribuții, din partea sistemului public de sănătate o contraprestație sub forma unor servicii de sănătate superioare, un pachet de servicii medicale superior altor contribuabili, asigurați sau co-asigurați, în temeiul legii.
Pentru a elimina această aberație socialistă, propunerea legislativă are în vedere următoarea modificare:
Contribuabilii din România să aibă obligația de a plăti contribuții de asigurări de sănătate pentru o singură sursă de venit, pentru care contribuția de asigurări sociale de sănătate are valoarea lunară cea mai mare.”, scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner