marți, mai 24, 2022

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, pe patul de spital; „bucuraţi-vă de lucrurile mici dar importante din viaţă”, transmite acesta

Nelu Tătaru, fost ministru liberal al Sănătăţii în perioada pandemiei de coronavirus, a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima sa postare de pe pagina personală de Facebook. El s-a afișat într-o ipostază care i-a îngrijorat pe colegii de breaslă, dar și pe pacienții și susținătorii săi, care îi urmăresc activitatea online, scrie site-ul wowbiz.ro.

Medicul a apărut pe ceea ce pare a fi un pat dintr-o unitate medicală și le-a transmis un mesaj neașteptat internauților.

Fostul ministru al Sănătății i-a luat prin surprindere pe internauți cu ultima sa postare de pe Facebook. De pe patul de spital, Nelu Tătaru le-a transmis un mesaj emoționant și neașteptat prietenilor săi virtuali.

Acesta i-a îndemnat să se bucure de lucrurile mici, dar cu adevărat importante în viață și să nu-şi piardă sănătatea încercând să obțină lucruri care nu le aduc mari beneficii pe plan spiritual.

După ce le-a recunosc că se simte destul de obosit, le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele lor de încurajare. Nu știm încă cu ce problemă de sănătate se confruntă acesta.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner