Fotbaliștii lui Răzvan Lucescu iau prima opțiune de calificare

Paok

Grecii de la Paok, antrenați de Lucescu junior, au trecut cu greu de Spartak Moscova in primul meci din bătălia pentru calificare în play-off-ul grupelor Ligii Campionilor.

Rușii au deschis repede scorul prin Popov in minutul 7, ca 10 minute mai târziu, Promes sa majoreze avantajul pe tabela. Vazandu-se condusi cu 2-0 încă din minutul 17, elevii lui Răzvan Lucescu au ieșit la joc, reușind astfel să reducă din diferență prin Prijovic in minutul 29 diin penalty.

Limnios in minutul 38 si Matos in minutul 44, au reușit să producă un șoc în tabăra rusă, întorcând astfel scorul si soarta primei reprize a fost decisa, intrandu-se la vestiare cu cu scorul de 3-2 pentru greci.

  • In partea secundă, din pacate pentru privitori, nu S-a mai marcat niciun gol, cele două echipe ramarcandu-se doar prin puținele ocazii de a înscrie, acelea nefiind fructificate.

In cele din urmă, fluerul final al centralului, a pus capăt unui meci crancen cu două reprize total diferite, se termina 3-2 pentru Paok, iar returul se anunță unul de foc pentru elevii lui Lucescu.