Galaţi: Cercetări în cazul unui bărbat găsit decedat în casă cu mai multe tăieturi pe corp

Poliţiştii gălăţeni fac cercetări pentru moarte suspectă în cazul unui bărbat de 54 ani găsit decedat, miercuri seara, în garsoniera în care locuia, cu mai multe tăieturi pe corp.

Cadavrul, acoperit cu mai multe haine şi pături, a fost descoperit de un vecin care avea cheia de rezervă de la garsonieră, după ce din casă venea un miros pestilenţial, iar bărbatul nu mai fusese văzut de trei zile.

‘Când am intrat, am văzut un munte de haine, dar bine aşezate pe pat, pături, pilotă şi aşa mai departe. ‘Ei, lucrurile sunt aşezate pe pat, hai să mergem’, am zis, dar întorcându-mă am văzut mâna atârnată la marginea patului, cu rană. L-am văzut ultima oară duminică şi atunci mi-a spus că îl dăduse pe un individ afară, pe care îl mai primea să doarmă pe la el’, a declarat unul dintre vecinii victimei.

Bărbatul care fusese dat afară de victimă este un om fără adăpost, care a fost descoperit de poliţişti dormind într-o canalizare şi învelit cu o pătură din casa victimei. În acest moment, persoana respectivă este audiată la sediul Poliţiei.

În cauză se fac cercetări pentru moarte suspectă, anchetatorii urmând să stabilească împrejurările în care victima şi-a pierdut viaţa.

De asemenea, medicii legişti vor stabili cauza morţii, după necropsie.

Sursa: PRESSONLINE