sâmbătă, decembrie 2, 2023

Giurgiu: Bulgar, cercetat penal după ce a încercat să scoată din România, pe o platformă, un Porsche căutat în Belgia

Giurgiu, 24 nov/ Agerpres/ – Un cetăţean bulgar în vârstă de 48 de ani este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să scoată din România, prin PTF Giurgiu, pe o platformă, un autoturism Porsche în valoare de patru sute de mii de lei, căutat de autorităţile din Belgia.

‘ În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, înmatriculată în Bulgaria. Acesta transporta, pe platformă, un autoturism, marca Porsche, model Panamera, an de fabricaţie 2017. Cu ocazia efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul tractat se află în atenţia autorităţilor din Belgia, figurând ca bun căutat pentru confiscare’, se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se află în litigiu, el efectuând transportul acestuia din Belgia în Bulgaria.

Bunul sus-menţionat, estimat la o valoare de patru sute de mii de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. AGERPRES( AS- Camelia Bigan, editor: Antonia Niţă)

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner