vineri, ianuarie 21, 2022

Giurgiu: Coloană de maşini de opt kilometri pe A 1 în urma impactului între patru maşini

Circulaţia pe A 1, Bucureşti-Piteşti, este îngreunată vineri seară şi s-a format o coloană de maşini pe o lungime de aproximativ opt kilometri după ce, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

‘ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe A 1, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti, după ce a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal. Echipele de salvatori ajunse la locul accidentului au constatat că este vorba de o tamponare între maşini şi nici o persoană nu a fost rănită’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pompierii au asigurat măsurile PSI la faţa locului, iar traficul se desfăşoară îngreunat, în zonă formându-se o coloană de maşini de aproximativ opt kilometri. AGERPRES( AS- Camelia Bigan, editor: Antonia Niţă)

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Campanii publicitare
    sales banner