joi, martie 23, 2023

Grațiela Gavrilescu (PUSL): Dacă “unora” le stă în gât Constituția României, măcar Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene să o înghită

Deputatul PUSL Grațiela Gavrilescu se întreabă, sâmbătă, de ce este atâta supărare din partea ong-urilor care se opun introducerii religiei ca materie OPȚIONALĂ la bacalaureat, ea precizând că toți avem drepturi în țara asta: și credincioșii, și ateii. 
  • ”Dacă “unora” le stă în gât Constituția României, măcar Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene să o înghită:

”Articolul 10 – Libertatea de gândire, de conștiință și de religie

(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conștiință și de religie. Acest drept implică libertatea de a-și schimba religia sau convingerea, precum și libertatea de a-și manifesta religia sau convingerea individual sau colectiv, în public sau în particular, prin intermediul cultului, ÎNVĂȚĂMÂNTULUI, practicilor și îndeplinirii riturilor.”
  • De ce, deci, atâta supărare din partea ong-urilor care se opun introducerii religiei ca materie OPȚIONALĂ la bacalaureat?

Toți avem drepturi în țara asta: și credincioșii, și ateii!Discriminarea a ajuns, la propriu, până la Cer!”, spune Grațiela Gavrilescu.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner