vineri, ianuarie 21, 2022

GRINDEANU ISI PUNE PREFECT PE SUB NASUL LUI DRAGNEA SI TUDOSE

EXCLUSIV

    Conform informatiilor pe care le detinem, finul lui Sorin Grindeanu este favorit pentru ocuparea functiei de Prefect al Judetului Timis.Fostul premier, Sorin Grindeanu lucreaza in acest moment, impreuna cu anumite persoane influente din Palatul Victoria si din interiorul PSD, chiar pe sub nasul liderului PSD, Liviu Dragnea și al actualului premier, Mihai Tudose ca un anume “Mateo” să fie numit Prefect de Timis.

Finul lui Sorin Grindeanu – favorit pentru ocuparea functiei de Prefect al Judetului Timis

Consilierul local Ioan “Mateo” Mateescu, fost director al ARR Timis, este favoritul Guvernului Tudose pentru functia de Prefect al Judetului Timis. Planul de numire a inceput prin inscrierea la concursul pentru ocuparea postului de inspector principal organizat de Primaria Dudestii Vechi in 17-21 august, cu intentia de a obtine statutul de functionar public, necesar pentru ocuparea functiei de prefect.

     Mateescu este proprietarul unui restaurant din Timisoara, fost subofiţer de poliţie cu o carieră scurtă, tenebroasă şi încheiată brusc (timişorenii ştiu de ce) şi …finul lui Sorin Grindeanu, fiind cununat in 2015 de către acesta.

     Restaurantul lui Mateo este locul preferat de intalnire al fostului premier, unde se fac si se desfac iţele judetului, in aceeasi locatie discutandu-se cum sa se lucreze in asa fel ca Liviu Dragnea și Mihai Tudose să primeasca recomandarea ca ”Mateo” să ocupe funcția de prefect.

    Numele lui Mateescu a mai fost vehiculat la inceputul anului pentru aceasta functie, dar Grindeanu a preferat sa nu il numeasca tocmai din cauza relatiei de notorietate dintre ei.

ecopolitic.ro

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner