sâmbătă, iunie 25, 2022

Grindeanu(PSD): Este exclus ca Nicolae Ciucă să fie candidat comun al celor două partide, PNL și PSD

Ministrul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat într-un interviu pentru Ecopolitic că este exclus ca liderul PNL Nicolae Ciucă să fie candidat comun al celor două partide, PNL și PSD.

”Am spus clar, inclusiv din acest punct de vedere, PSD ca avea candidații săi, PNL, candidații săi. Nu pot să merg în județul Timiș, unde în 99% din localități se duce o bătălie electorală între reprezentanții PSD și PNL, să le spun colegilor mei din PSD care au muncit în acești ani și care au șanse să câștige primăria în 2024, că nu vor avea candidați pentru că va fi candidatul PNL”, a spus el.

Grindeanu a menționat că PSD nu are cum să aibă candidați comuni cu PNL, pentru că nu e în avantajul niciunui partid.

”Sunt cele mai importante partide din România, care au cele mai multe voturi și nu poate să facă acest proiect de candidaturi comune. Dacă va exista această dezbatere în interiorul PSD-ului, deși nu cred, îmi voi menține punctul de vedere”, a mai spus el.

Grindeanu a mai declarat: ”PSD în 2024 trebuie să câștige toate alegerile, vom avea și europarlamentare, și locale și parlamentare și prezidențiale”.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner