marți, noiembrie 28, 2023

Horia Tomescu a demisionat din funcţia de viceprimar USR al Capitalei: Motivele sunt unele personale

Horia Tomescu a anunţat că a renunţat la funcţia de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale. 

 

”Dragi bucureșteni,
Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine știți, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea și binele nostru dar și a celor dragi.
A fost o perioadă plină de provocări, de învățături, de multe ore peste program dar și de împliniri și realizări.
Mulțumesc colegilor pentru susținere și încredere și mulțumesc bucureștenilor pentru acești ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureștiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetățean care iubește acest oraș.
USR va rămâne mereu partidul născut din speranța unei societăți mai bune și avem cu toții datoria să nu uităm asta.
Le doresc succes colegilor mei și rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureștiul oamenilor buni”, este mesajul viceprimarului.
Reacția USR București

„A fost o onoare să reprezint partidul prin această funcţie, mi-am dedicat întreg timpul Primăriei Capitalei, am reuşit să reconstruiesc ceea ce alţii au dărâmat şi să economisesc acolo unde alţii au făcut risipă”, a afirmat Tomescu, conform unui comunicat USR.

Potrivit comunicatului, în calitate de viceprimar al Capitalei, Horia Tomescu a avut responsabilităţi „esenţiale”, contribuind la administrarea şi coordonarea sistemului de sănătate din Bucureşti, precum şi la conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

„Îi mulţumesc lui Horia Tomescu pentru munca depusă până acum. USR Bucureşti va merge mai departe alături de Nicuşor Dan şi va avea o nouă propunere pentru postul de viceprimar care să asigure bunul mers al proiectelor începute şi să continue lupta anticorupţie cu îndârjire. Trebuie să fim siguri că Bucureştiul devine un oraş funcţional şi nu o vacă de muls banii contribuabililor”, a declarat preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner