Huiduieli și în timpul discursului lui Rareș Bogdan: ”Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate!” – VIDEO

Foto: Eco Politic / News Bucuresti

Congresul PNL. Susținătorii lui Ludovic Orban l-au huiduit și l-au întrerupt tot timpul pe Rareș Bogdan, care a fost nevoit să-și strige practic discursul.

Rareș Bogdan a fost nevoit să își strige discursul de la Congresul PNL, după ce susținătorii lui Ludovic Orban l-au huiduit. Acesta a făcut un apel să fie respectați toți delegații.

”Împreună trebuie să ducem aceste bătălii. Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susțineți un candidat sau altul, se va vedea la vot. Dragii mei, în urmă cu cinci luni de zile am primit invitația de a mă alătura unei echipe și am făcut-o. (…) PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună. Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în fașa Ursulei von der Leyen”, a declarat Rareș Bogdan.

 

„I-am spus lui Dacian Cioloș, azi de dimineaţă, de aici: „Dacian, întoarce-te, adu-ți jucăriile înapoi! Dacă ai curajul să te pui în spatele lui Cîțu, să fii condus, ca Guvern, de Florin Cîțu, voi veni şi eu alături de tine în Guvern, cu Florin Cîțu premier”, a mai spus Rareș Bogdan.

”Florin Cîțu va fi primul ministru. Va fi președintele acestui partid. (…) Florin Cîțu, președinte! Florin Cîțu, președinte! Cu Dumnezeu înainte!”, a mai completat Rareș Bogdan.