joi, martie 23, 2023

Hunedoara: O femeie a murit într-un incendiu produs într-un cămin de nefamilişti

O femeie de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a murit iar un adolescent de 16 ani a fost intoxicat cu monoxid de carbon şi a suferit arsuri la braţul stâng în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă după-amiază într-un cămin de nefamilişti din municipiul Hunedoara.

Şase locatari de la etajele 3 şi 4 au reuşit să părăsească singuri imobilul, fără alte probleme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, incendiul a izbucnit într-o cameră situată la etajul al treilea al clădirii, pentru stingerea şi localizarea focului intervenind două autospeciale cu apă şi spumă şi una de lucru la înălţime.

În sprijinul pompierilor a acţionat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

‘Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul şi materiale textile, cu mari degajări de fum. În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicaţii cu monoxid de carbon şi arsuri pe braţul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată’, a precizat sursa citată.

Comanda intervenţiei a fost preluată de către prim-adjunctul inspectorului-şef al ISU Hunedoara, lt.col. Ovidiu Oprean, incendiul fiind lichidat.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner