joi, ianuarie 20, 2022

Încă o demisie – Mihai Fifor părăseşte Guvernul

Mihai Fifor a anunţat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării, pe motiv că vrea să facă parte din echipa PSD pentru a duce până la capăt „proiectele extraordinar de importante pe care le are partidul”.

„Am prezentat şi colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului preşedinte Dragnea, mulţumiri pentru susţinere şi pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în două rânduri: odată ca ministru al Economiei şi odată ca ministru al Apărării Naţionale.

Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că n-am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat ca pot să merg în echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa şi să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante.

Prin urmare, am rugat-o şi pe doamna prim ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul şi să pot să merg la partid să mă implic foarte serios”, a declarat Fifor la Palatul Parlamentului.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner