duminică, octombrie 1, 2023

Încă un deces în urma crimei de la Săpoca; managerul a demisionat

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunţatluni managerul Spitalului Săpoca şi-a dat demisia, iar în cursul nopţii încă o persoană care a fost rănită a decedat.

Este vorba despre o femeie de 88 de ani care fusese internată în urma unui AVC și a problemelor cardiac, la Spitalul Floreasca din București

Decesul femeii de 88 de ani ridică la cinci numărul morţilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri pentru Siguranță Săpoca, după ce un pacient internat cu sevraj etilic le-a lovit cu un stativ de perfuzie.

Sorina Pintea a mai anunţat va depune plângeri penale împotriva medicului de gardă și a asistentelor pentru neglijență înserviciu şi totodată vor fi demarate controale în toate spitalele de psihiatrie din țară

sorina pinteaMinistrul Sănătății nu poate sa meargă înfiecare spital din țara, dar Direcțiile de Sănătate Publică au reprezentanți în cadrulConsiliilor de Administrație care se pare fac multă figurație. Aceste consilii trebuiesa aprobe bugete, planuri de achiziții, sigur, atunci spitalul spune: “Nu am buget”. Deșiare, pentru angajează cheltuieli. Suntmai multe aspecte pe care le vom verificaconcret. Vom începe cu aceste spitale, de măsuri de siguranță, spitale de psihiatrie șiverificări la modul de funcționare a Consiliului de Administrație, a comitetelordirectoare”, a spus Sorina Pintea.

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner