marți, noiembrie 28, 2023

INCREDIBIL! Cum arată acum Iulia Timoșenko, fostul prim ministru al Ucrainei! A renunțat la împletitură!

INCREDIBIL! Cum arată acum Iulia Timoșenko, fostul prim ministru al Ucrainei! A renunțat la împletitură!

Fostul prim ministru al Ucrainei, care ani la rand a purtat o împletitură tradițională, a renunțat recent la vechiul ei look!

Timoșenko a arătat schimbarea de look public, postând pe Facebook o fotografie în care apare cu noua coafură. Iulia Timoșenko, ex-prim-ministrul Ucrainei, și-a făcut apariția de senzație la ședința Radei Supreme.  

După ce, preț de câțiva ani, cu doar câteva excepții, a abordat o împletitură tradițională, astăzi politiciana a decis să impresioneze cu un nou look, fapt dovedit și de o fotografie postată pe pagina sa de socializare.

114-533x800Politiciana mărturisește că se afla la ședința Radei Supreme atunci când a fost surprinsă de camera de fotografiat a lui Bogdan Bortakov, scrie ea.md.

 

 

 

 

 

 

 

Politicianul din Ucraina, a mai trecut și printr-o perioadă destul de dificilă, când a suferit și o serie de intervenții chirurgicale.Vedeți cum arăta în acea perioadă!

epa04096291 Ukrainian opposition leader Yulia Tymoshenko speaks to journalists as she leaves the Central Clinical Hospital in Kharkiv, Ukraine, 22 February 2014. Tymoshenko has been freed from her prison hospital in Kharkiv and is expected to be on her way to Kiev. The  former Ukrainian Prime Minister, who was sentenced to seven years in jail for abuse of office in 2011, said she will stand for president in May, the Itar-Tass news agency reported. The Ukrainian parliament on 22 February set early presidential elections for 25 May 2014.  EPA/ANDREW KRAVCHENKO

Timoshenko

Schimbarea de look a fost apreciată pozitiv de toți cei care au vazut-o pe internet și nu numai. Și dacă unii au remarcat schimbarea ca pe un proces de „rebranding” care ar aduce după sine și alte schimbări, alții i-au mărturisit că noua coafură îi conferă senzualitate.

Publicul a avut de puține ori ocazia să o admire pe Timoșenko cu părul desfăcut, politiciana optând ani la rândul pentru una și aceeași împletitură.Asociată cu ochelarii, noua coafură pare să o prindă perfect pe politiciană.De altfel, în doar câteva ore de la postare, fotografia în care Iulia Timoșenko apare cu noul hairstyle a fost recompensată mii de like-uri și câteva sute de share-uri.

314

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner