INNES în lumina reflectoarelor la CES 2019 cu un centru de inovare de clasă mondială

Fiind un entuziast de tehnologie încă din copilărie, Bogdan Stanache a fost inspirat să dezvolte un centru de inovație de clasă mondială pentru noile tehnologii.

  • INNES va deschide un centru de inovare la Craiova și urmează să fie construit pe conceptul de a oferi o platformă firmelor globale interesate de explorarea și desfășurarea proiectelor de cercetare și dezvoltare în România.

„Ne propunem să fim unul dintre cele mai importante centre IT din întreaga lume, conectând Silicon Valley cu Europa, Orientul Mijlociu și Asia. În călătoria noastră ne vom alătura ca parteneri universități, centre similare de inovare, instituții locale și fonduri de investiții”, spune Stanache.

INNES este unul dintre cele 4 start-up-uri din România care au participat la Consumer Electronic Show – CES 2019 – Las Vegas, cel mai mare târg de electronice de consum din lume și a atras atenția când a anunțat deschiderea în România a unui centru de inovație de clasă mondială, chiar în afara orașului Craiova, printr-un plan de inovare susținut de finanțările primite de la Uniunea Europeană.

Președintele INNES, Bogdan Stanache, a participat la CES 2019 pentru a încuraja liderii mondiali din tehnologie să ia în considerare centrul de la Craiova, să colaboreze pentru a construi parteneriate pentru soluții tehnologice și să prezinte echipa pe care o are, tineri talentați, o necesitate a companiilor de pe tot globul.
Tehnologiile de exploatare, cum ar fi intelingența artificială (AI), blockchain și IoT (internet of things), redefinesc modurile în care funcționează industriile. Utilizarea optimă a tehnologiei permite organizațiilor să-și sporească rentabilitatea investiției, eficiența operațională și productivitatea. Iar centrele de inovare reprezintă o cerință esențială pentru explorarea acestor tehnologii.
Centrul de inovare INNES se așteaptă să îndeplinească toate criteriile unei soluții de clasă mondială, cum ar fi un afișaj electronic, tablouri și spațiu de perete, precum și materiale rapide de fabricare a prototipurilor care vor ajuta la crearea de noi explorări. Centrul ar trebui să fie inaugurat în 2020, cu jumătate din chiriașii din afara României.

La CES, Stanache s-a concentrat în primul rând pe companiile care caută locații din afara S.U.A. pentru a dezvolta proiecte legate de blockchain, IoT, AI și cybersecurity.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare