Înregistrari bombă (VIDEO): cum falsificau procurorii DNA probe la comandă împotriva lui Victor Ponta și a lui Sebastian Ghiță

Aseară au apărut o serie de înregistrări prin care deputatul Vlad Cosma a dezvăluit cu dovezi incredibile că procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea si Mircea Negulescu i-au cerut în 2015 să fabrice acte împotriva premierului Victor Ponta si deputatului Sebastian Ghita.

Procurorul Negulescu:

“Le trimiti la DNA… il ardem ca pe soareci… ii luam tot, inclusiv banii… ma duc cu ele la Kovesi sa i le arat… mergem la ‘Doamna K’… doamna a fost foarte incantata. Asteapta cu mare satisfactie!” (Video)

DNA Negulescu CosmaConform luju.ro, aseară s-au prezentat dovezi cutremuratoare ca la unitatea de elita a DNA, cea din Ploiesti, s-au fabricat dosare la comanda impotriva fostului premier PSD Victor Ponta si fostului deputat PSD Sebastian Ghita, prin santajarea in anul 2015 a deputatului PSD Vlad Cosma sa faca un denunt si sa plasmuiasca probe impotriva colegilor sai de partid si Parlament. O spune chiar fostul deputat Vlad Cosma a carui tata (Mircea Cosma, ex-presedintele Consiliului Judetean Prahova) fusese retinut de DNA si atat el cat si sora sa, notarita Andreea Cosma, actual deputat PSD, aveau dosare penale fabricate la DNA Ploiesti de procurorul Mircea Negulescu, si traiau intr-o stare de permanenta teroare.

    In inregistrarea video de 35 de minute – aparută in premiera la Antena 3 – deputatul Vlad Cosma povesteste ca in anul 2015 a fost santajat in sediul DNA Ploiesti, sub amenintarea arestarii lui si a familiei sale (tatal si sora) sa plasmuiasca un denunt si o serie de probe pe care sa le trimita la sediul DNA, prin fax si prin posta. In acest sens, deputatul Vlad Cosma dovedeste cu inregistrari pe care le-a realizat personal cu un ceas, fotografii si probe de trimitere a faxului si alte documente, cum a fost constrans de procurorii DNA Mircea Negulescu, zis “Zdreanta”, si seful acestuia Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, sa trimita o anonima din Republica Moldova, insotita de documente plasmuite, care sa fie folosite intr-un dosar penal in care s-a incercat arestarea fostului premier Victor Ponta si a deputatului Sebastian Ghita (deveniti inamici ai Laurei Kovesi dupa ce au contribuit decisiv pentru numirea ei la sefia DNA, dupa ce si-a incheiat cele doua mandate de procuror general al Romaniei).

Cei de la Lumea Justiției precizeză faptul că exista dovada indubitabila ca actele plasmuite – in scopul fabricarii unor acuzatii de corupere a alegatorilor din Republica Moldova sa ii dea voturile lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din 2014 – au fost folosite in cauza penala – vezi facsimilul cu Incheierea Tribunalului Prahova din 26.09.2017 (Dosar 3130/105/2017). Mai mult, exista si dovada faxului trimis din Republica Moldova la 19 mai 2015.

Conform jurnaliștilor de la luju, cel mai grav, fostul deputat Vlad Cosma prezinta in expunerea sa de 35 de minute, inregistrari audio revoltatoare ale discutiilor sale purtate cu procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea. Primul dintre ei, Mircea Negulescu vorbeste in clar de un plan de fabricare de probe, si afirma in mai multe randuri ca vrea sa-l “paradeasca” pe deputatul Sebastian Ghita, ca vrea sa ii ia toti banii, vorbind in clar ca are acceptul atat a sefului lui direct Lucian Onea cat si a „Doamnei K” de la Bucuresti, dupa ce cu o zi inainte a precizat ca vrea sa-i prezinte „schema” lui Kovesi.

sursa: luju.ro/antena3.ro