sâmbătă, decembrie 2, 2023

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică a lansat, la Paris, o platformă de tranzacţionare a activelor digitale

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI Bucureşti) a lansat, la Paris, proiectul ICI D|SERVICES, prima platformă instituţională de tranzacţionare de active digitale (NFT Marketplace) din România şi din Uniunea Europeană.

Primele două entităţi partenere sunt Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, cu colecţia „The Generational Circle – from Paris 1924 to Paris 2024” şi AGERPRERS, cu colecţia „Memories from the Future Self – Taking the historical moments that shaped who we are today into the future of the internet”: https://nft.ici.ro.

David Popovici este primul sportiv care se alătură acestui demers important, fiind pionierul colecţiei „The Generational Circle”.

„Viitorul este aici. Împreună cu MultiversX, aducem viitorul în România, creând prima platformă instituţională de tranzacţionare NFT. Suntem convinşi că acesta este doar începutul”, a transmis Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI Bucureşti.

În cadrul prezentării de la Paris, a fost menţionată şi crearea unui nou sistem de DNS şi TLD, utilizând tehnologia Blockchain şi Web3, proiect desfăşurat tot împreună cu MultiversX.

În perioada 3-5 noiembrie 2022, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI Bucureşti) a fost prezent la evenimentul X Day, organizat de Elrond.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner