Ioana Bran, după relansarea candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale: Cei care au crezut că încrederea în forța noastră ca partid s-a zdruncinat, s-au înșelat

Deputata PSD Ioana Bran a scris, pe Facebook, după relansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, că PSD este puternic și unit, iar „cei care au crezut că încrederea în forța noastră ca partid s-a zdruncinat în vreun fel, s-au înșelat”.

„Suntem puternici și uniți! Am muncit și am făcut lucruri bune pentru români, și am trecut și prin încercări grele. Astăzi, la ROMEXPO, la lansarea candidatului nostru în cursa electorală începută oficial, am fost peste zece mii de social-democrați.

Cei care au crezut că încrederea în forța noastră ca partid s-a zdruncinat în vreun fel, s-au înșelat! Cei care au mizat pe faptul că echipa noastră – cea mai mare echipă de partid din România! – a fost demotivată de ultimele evenimente, au putut vedea astăzi energia extraordinară a tinerilor, fermitatea liderilor, entuziasmul colegelor și colegilor mei pesediști din toată țara și încrederea tuturor în omul implicat și muncitor care este Viorica Dăncilă.

Știm că românii au încredere în noi și intrăm în această campanie electorală ca să câștigăm. Am câștigat guvernarea țării cu votul oamenilor, nu prin jocuri politicianiste, la fel vom câștiga și președinția! România are nevoie de un președinte echilibrat și apropiat de oameni, un președinte cu inimă și bun-simț.

Aroganța, ura și dezbinarea trebuie să dispară de la Palatul Cotroceni. Președintele tuturor românilor trebuie să fie un om care își iubește țara și muncește fără pauze pentru binele oamenilor. Un om care respectă Constituția. Un om care știe ce înseamnă să nu lași pe nimeni în urmă! Acest om este Viorica Dăncilă.

Știm ce avem de făcut! Vom munci și ne vom implica în fiecare moment pentru a câștiga aceste alegeri. Suntem pregătiți și suntem încărcați cu energie pozitivă!”, a scris Ioana Bran.