Iohannis, acuzat de un ministru că acţionează împotriva Constituţiei, blocând activitatea unui guvern rezultat din alegeri și votat de Parlament

Iohannis Dancila ministru guvern

Președintele Iohannis acționează în mod evident împotriva literei și spiritului Constituției, blocând activitatea unui guvern rezultat din alegeri și votat de Parlament, iar aceste aspecte tehnice vor fi lămurite de Curtea Constituțională, a afirmat vineri Ştefan Radu Oprea, ministru pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

„Rămâne însă întrebarea care este gândirea politică a domnului Iohannis sau a celor care îl sfătuiesc. Pare a fi un amestec de gesturi iraționale, jigniri și frustrarea faptului că nu are ”Guvernul lui” în momentul în care România preia Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Este de neînțeles discursul dublu al domnului Iohannis – în vizitele externe laudă performanțele economice ale României, iar în discursurile din țară prezintă lucrurile pe dos. Nu voi răspune cu jigniri sau cu aceleași epitete din zona judiciară”, a arătat Oprea într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul rămâne concentrat pe politicile publice gândite să aducă dezvoltare și creșterea nivelului de trai.

Radu stefan oprea„Avem capacitatea de a duce la capăt un mandat de succes în fruntea Consiliului, iar acest fapt a fost confirmat de liderii principalelor instituții europene.

Contribuabilii și antreprenorii așteaptă soluții concrete și nu un scandal politic permanent”, a concluzionat ministrul pentru Mediul de Afaceri.