Iohannis, ATAC DISPERAT la adresa lui Dragnea – pe subiectul VALIZEI cu ”DOSARELE” controversate din jurul președintelui

Iohannis atac liviu-dragnea-cu-valizele

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, deranjat fiind de faptul că liderul PSD a pus la dispoziția jurnaliștilor o valiză ce conținea mai multe documente, ”dosare” cu o serie de controverse din jurul președintelui, un fel de revistă a presei în ceea ce privesc relatările publice legate de Iohannis.

  • Iohannis a declarat marţi, referindu-se la acuzaţiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, și a valizei ce conținea 6 DOSARE controversate din jurul președintelui, că „acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news” şi că acesta este disperat.

DOCUMENTE INCENDIARE / 6 ”DOSARE” controversate din jurul președintelui Iohannis

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului progresează, din păcate nu în domeniul calității, al statului de drept, ci în domeniul fake news.

klaus_iohannisCe a prezentat ieri este ceea ce astăzi se numeste fake news, minciuni pesediste.

Nu pot să nu menționez valizele și constat cu tristețe că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudată cu bilețelul roz pierdut și regăsit. Am ajuns la faza cu valize. Așa se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului”, a spus președintele Klaus Iohannis.