Iordache(senator PNL): Apropierea de PSD mă îngrijorează – Fac un apel de unitate către colegii liberali, indiferent care le este opțiunea în campania internă!

Iordache

România a mai fost în situația asta și nu a reușit să construiască nimic!Mi-am păstrat distanța față de criza politică din ultimele zile pentru că, așa cum am spus de multe ori, oamenii au nevoie de soluții la problemele lor, nu de conflicte., precizează senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, într-o postare pe facebook.

Iordache: În situația actuală suntem tot mai departe de reforme, de investiții, de construcție și dezvoltare fapt care mă nemulțumește profund. 

”Am intrat în politică tocmai pentru că proiectele mari care pot dezvolta comunități nu au șanse fără sprijin politic și guvenamental.

În ultimul an am făcut pași importanți pentru dezvoltarea județului Gorj și nu pot accepta ca toate proiectele noastre să fie puse în pericol de această criză politică.”, mai scrie liberalul Ion Iordache în postarea de pe facebook.

Ion IordacheParlamentarul face și un apel de unitate către colegii liberali, indiferent care le este opțiunea în campania internă!

Iordache: Apropierea de PSD mă îngrijorează

”Eu voi sprijini doar soluția care va arăta maturitate politică și care va pune pe primul loc dezvoltarea Gorjului și a României!”, conchide Iordache în postarea de pe facebook.