duminică, octombrie 1, 2023

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, promite că va dezvolta mijloace de atac mai puternice

Coreea de Nord a anunţat că liderul Kim Jong Un a promis că va dezvolta mijloace de atac mai puternice, la câteva zile după prima lansare de rachete balistice intercontinentale a ţării în peste patru ani.

”Doar atunci când eşti echipat cu capacităţi de atac formidabile, cu o putere militară copleşitoare care nu poate fi oprită de nimeni, poţi preveni un război, poţi garanta securitatea ţării şi poţi limita şi controla toate ameninţările şi şantajele imperialiştilor”, a precizat Kim Jong Un, citat de presa coreeană de stat, conform News.ro.

Joia trecută (24 martie), Coreea de Nord a lansat noua rachetă balistică intercontinentală Hwasong-17, cu rază lungă de acţiune efectuat, despre care analiştii spun că a fost conceput pentru a ajunge oriunde pe continentul SUA. De la începutul anului, Coreea de Nord a realizat 12 runde de teste cu rachete.

Kim şi-a exprimat hotărârea de a consolida capacitatea de atac a ţării pentru a face faţă ameninţărilor, potrivit Agenţiei Centrale de Ştiri din Coreea de Nord.

”Doar atunci când eşti echipat cu capacităţi de atac formidabile, cu o putere militară copleşitoare care nu poate fi oprită de nimeni, poţi preveni un război, poţi garanta securitatea ţării şi poţi limita şi controla toate ameninţările şi şantajele imperialiştilor”, l-a citat media coreeană pe Kim.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner