miercuri, decembrie 6, 2023

Jucătorii echipei sârbe de rugby Radnicki Nis au afișat mesajul „Basarabia e România“, în semn de solidaritate cu suporterii români care au afișat bannerul „Kosovo e Serbia”

După ce suporterii echipei de fotbal Steaua Roșie Belgrad s-au solidarizat cu suporterii de la meciul României cu Kosovo și au mulțumit „fraților români“ pentru mesajul afișat, a venit rândul jucătorilor echipei de rugby Radnički Niš să transmită un mesaj. Aceștia au afișat un banner pe care era scris mesajul „Basarabia e România“, conform paginii de Facebook a grupării „Uniți sub Tricolor”, scrie r3media.ro.

„Mesaj afișat ieri de către jucătorii echipei de rugby Radnički Niš în semn de mulțumire și apreciere pentru afișajul și acțiunea realizată de grupul nostru, cu sprijinul celorlalți ultrași din peluză, la partida cu provincia Kosovo, de pe Arena Națională.

De asemenea, la meciul pe care clubul de fotbal Radnički Niš l-a disputat ieri împotriva celor de la IMT Belgrad, în prima ligă din Serbia, ultrasii din peluză reuniți în grupul Meraklije 1989 (Мераклије Ниш) au afișat tricolorul românesc peste banner-ul brigăzii.“, au scris cei de la Uniți sub Tricolor pe pagina lor de Facebook.

După meciul pe care România l-a disputat cu Kosovo, săptămâna trecută, când suporterii români au afișat mesajul „Kosovo e Serbia“, în spațiul public din România au apărut o sumedenie de reacții negative la adresa acestora, mai cu seamă că meciul a fost întrerupt câteva zeci de minute, după ce jucătorii kosovari s-au retras de pe teren. Cu toate acestea, suporterii români nu au făcut altceva decât să afișeze și poziția oficială a statului român, aceea de a nu recunoaște Kosovo, iar mesajul acestora a atras, după cum se pare, simpatia omologilor lor sârbi, care acum afișează mesaje de mulțumire și de susținere pentru cauza națională a României.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner