Jurnalistul Dragoş Pătraru: Un general respectat, pus unde n-are ce să caute, ajunge să stârnească milă; limbaj de lemn „a la Ion Iliescu”

Dragos Patraru
Foto:facebook.com/patraru.dragos

Jurnalistul Dragoș Pătraru comentează în termeni duri numirea lui Nicolae Ciucă în fruntea guvernului PSD – PNL –  UDMR. Acesta spune că Ciucă a ajuns un personaj demn de milă, care citește de pe foaie discursuri scrise într-un limbaj de lemn, în stilul lui Ion Iliescu, scrie stiripesurse.ro.

„Și uite cum un general respectat, pus unde n-are ce să caute, ajunge să stârnească milă. I-au dat ăștia niște foi pe care sunt scrise doar vorbe goale, iar el citește acolo, a repetat probabil toată noaptea, să nu se încurce de prea multe ori. Am ascultat cu atenție. Nimic, absolut nimic din ce nu s-a zis de zeci de ori de la tribuna aia, aceleași bla-bla-uri. Ne citește cu un ton grav definiții, fișe de post și ce trebuie să se întâmple în fiecare domeniu. Apoi, face promisiuni fără niciun fel de acoperire, pentru care nu există nicio responsabilitate. Nimic din ce nu știe toată lumea, nimic din ce nu s-au angajat să facă ultimii zece premieri. Foarte prost discurs. La fel ca tot ce au făcut Iohannis și PNL în ultimii doi ani.

”De astăzi să punem cu toții umărul, să construim o Românie puternică și prosperă…”, rahat.

Cică a sunat Ion Iliescu, a zis că limba asta de lemn e a lui.

Comentăm diseară, de la 22,30, la Starea Nației. Pe Prima TV”, scrie Pătraru pe Facebook.