sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Kelemen Hunor, poziție dură față de PSD

Liderul UDMR Kelemen Hunor a spus că nu este psihiologul pesediștilor ca să știe dacă aceștia au ieșit mai puternici din ședința CEx de vineri, afirmând că el nu a votat cu PSD niciodată.

„Habar nu am, de unde să ştiu eu. Eu nu sunt psihologul pesediştilor. Habar nu am, e fix problema lor. Am avut şi noi o şedinţă destul de lungă ieri, nu am urmărit. Ar fi culmea să stau eu în faţa televizorului şi să urmăresc şedinţele partidelor din România”, a declarat liderul UDMR

Foto PSDKelemen spune că nu a fost niciodată votantul PSD

Eu mă poziţionez pe partea UDMR-ului, pe partea comunităţii maghiare. Să ştiţi de la mine, dacă nu aţi aflat până acum, că nu am fost votantul PSD până acum, nici simpatizantul, nici membru PSD (…) nici nu voi fi în continuare.

Deci, nu e treaba mea, e treaba lor. Ei au o misiune de a guverna pentru că au primit aceste voturi de la cetăţeni în 2016. Guvernarea, pe mine mă interesează să fie o guvernare eficientă, bună, pragmatică, în interesul fiecărui om, dar ce se întâmplă în PSD nu e treaba mea.

Eu nu m-am născut pe acest pământ să fac dreptate între pesedişti, nici între liberali. Am eu altă menire, nu să fac eu dreptate şi să împart adevărul, din UDMR, în alte partide, cum nu aş accepta să vină altcineva dintr-un alt partid, indiferent din ce partid, să împartă adevărul la noi. Fiecare cu bucătăria lui”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner