vineri, ianuarie 21, 2022

Kelemen Hunor și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea UDMR

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de patru ani la conducerea Uniunii. Președintele Kelemen Hunor a subliniat faptul că, experiența acumulată în ultimii opt ani de când se află la conducerea UDMR, îi oferă șansa de a face față cu încredere unui nou mandat.

 

Nici de această dată scopul meu nu este funcția, rolul meu este să construiesc o Uniune echilibrată și puternică”, a subliniat Kelemen Hunor, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, sub conducerea lui Kelemen Hunor, în ultimii opt ani, Uniunea a reușit să ajungă la conturarea  unei poziții unitare în privința aspectelor importante și, astfel, a reușit să aibă sprijinul necesar pentru punerea în aplicare a unor decizii importante.

”Este inevitabil ca în Transilvania, găsirea unui partener de dialog să se materializeze fără acceptarea unui compromis. Aceasta este și va rămâne o condiție inevitabilă a politicii minoritare, a consolidării comunității. Au trecut 100 de ani în România, iar la scară istorică obiectivul este ca în următorii 100 de ani să existe în această țară o comunitate maghiară puternică, competitivă și de succes, care să își poată păstra identitatea pe pământul natal. Este responsabilitatea noastră să creăm o viziune pentru viitor. Aceasta este cea mai importantă sarcină a Congresului din februarie”, a subliniat președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Congresul Uniunii se va desfășura în perioada 22-23 februarie 2019, la BT Arena din Cluj Napoca, eveniment la care sunt așteptați peste 1000 de participanți – delegați și invitați din țară și din străinătate. 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner