duminică, august 14, 2022

Kelemen Hunor: Trebuie să vedem capacitatea lui Dacian Cioloş de a forma o majoritate

Kelemen Hunor a declarat, miercuri, la DigiFM, că în discuţia cu premierul desemnat, Dacian Cioloş, din această după-amiază, cei de la UDMR vor să vadă dacă acesta are capacitatea de a forma o majoritate şi o coaliţie, eladăugând că nu este foarte optimist în privinţa rezultatului acestor negocieri.

„În funcţie de discuţii putem să mergem mai departe sau să spunem că asta a fost o discuţie, nu se poate reface coaliţia. Trebuie să vedem capacitatea lui Dacian Cioloş de a forma o majoritate, o coaliţie. Omul politic, într-o astfel de situaţie, dă dovadă de calităţile de om politic şi în momentul în care are capacitatea de a coagula o majoritate”, a declarat liderul UDMR.

Întrebat dacă îl vede pe Dacian Cioloş capabil să coaguleze o majoritate, Kelemen Hunor a răspuns că nu este foarte optimist.

”Nu îmi dau seama în acest moment. Nu sunt foarte optimist, recunosc. Eu am văzut că a reuşit să coaguleze o majoritate acum câteva săptămâni. Totuşi, a fost o majoritate de 281 de voturi. A fost un talent, o capacitate, o ambiţie prin care a reuşit să demonstreze că se poate forma o majoritate”, a spus liderul UDMR.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner