sâmbătă, iunie 25, 2022

Kovesi, audiere Parchet. PNL: Atac politic împotriva magistraţilor care deranjează

După ce fosta șefa a DNA,  Laura Codruța Kovesi, a anunțat că va fi audiată la Parchet, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Danca, a spus că secţia specială de anchetare a magistraţilor este un instrument de atac politic împotriva magistraţilor care deranjează interesele infractorilor din PSD şi ALDE

„Citarea Laurei Codruţa Kovesi la audieri, pentru a fi pusă sub învinuire, chiar în ziua în care urmează să se prezinte la Bruxelles pentru susţinerea nominalizării sale la funcţia de Procuror şef al Parchetului European este absolut scandaloasă. Această citare reprezintă dovada cea mai puternică până în acest moment că Secţia specială de anchetare a judecătorilor şi procurorilor este o armă politică folosită de infractorii din PSD şi ALDE împotriva Justiţiei din România. (…)

Iată, secţia specială de anchetare a magistraţilor este un instrument de atac politic împotriva magistraţilor şi procurorilor care deranjează interesele infractorilor din PSD şi ALDE. Nu vorbim aici doar de Laura Codruţa Kovesi, ci de orice magistrat care deranjează interesele unor infractori politici”, se arată pe pagina de Facebook a purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner