sâmbătă, iunie 10, 2023

Kovesi, audiere Parchet. USR: România intră oficial în dictatura penalilor

După ce fost șefa a DNA,  Laura Codruța Kovesi, a anunțat că va fi audiată la Parchet, USR a transmis prima reacție.  Cei de la USR susțin că secția de anchetare a magistraților pe care PSD și ALDE au inventat-o ca să elimine magistrații incomozi a intrat în acțiune.

„Penalii vor să blocheze cu orice preț alegerea lui Kovesi ca procuror european!

Secția de anchetare a magistraților pe care PSD și ALDE au inventat-o ca să elimine magistrații incomozi a intrat în acțiune și prima victimă este Laura Codruța Kovesi.

Nu poate fi întâmplător faptul că exact în ziua în care trebuia să ajungă în Parlamentul European să-și susțină candidatura pentru funcția de procurorul general al Uniunii Europene, Laura Codruța Kovesi a fost citată de această secție de anchetare a magistraților. În baza unei mărturii a lui Sebastian Ghiță, unul dintre fugarii celebri, pe care Tudorel Toader nu a fost în stare să îl aducă în țară să se prezinte la toate procesele pe care le are.

România intră oficial în dictatura penalilor. E mai important ca niciodată să luptăm pentru ca inițiativa Fără Penali să ajungă în Constituție!”,, se arată pe pagina de Facebook a USR.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner