La aniversarea a 15 ani de NATO / Iohannis – atenţionat din Parlament că nu a pomenit de militarii care au murit în teatrele de operaţii

parlament iohannis nato

Preşedintele Klaus Iohannis nu a vorbit în discursul susţinut în Parlament, la şedinţa solemnă care a marcat 15 ani de aderare a României la NATO, despre militarii care şi-au jertfit viaţa în teatrele de operaţii, a atenţionat deputatul PSD Beatrice Tudor.

  • Cam cât de mult să-ți urăști țara și semenii ca, într-un discurs solemn, la 15 ani de la aderare la NATO, să nu spui nimic despre militarii care au căzut în teatrele de operații? Asta a făcut Klaus Iohannis.

N-a spus niciun cuvânt despre eroii noștri, despre familiile lor, despre suferința copiilor ai căror părinți au căzut la datorie. Nu a avut cuvinte de mulțumire la adresa militarilor și a Armatei. Nu i-a felicitat, nu i-a încurajat. Pe scurt, nici nu i-a păsat”, a scris Beatrice Tudor pe Facebook.

beatrice tudor iohannisPotrivit acesteia, în loc să se comporte ca un președinte, “Klaus Iohannis a ales să se comporte ca un politruc”.

“A atacat PSD cu acuzații mincinoase și s-a făcut de râs. Păcat însă că, în același timp, a făcut și România de râs. Pentru că nicăieri și niciodată în lume nu a existat un șef de stat care să nu-i omagieze pe eroii și pe veteranii țării în zilele solemne ce le sunt dedicate”, a argumentat deputata PSD.