joi, ianuarie 20, 2022

La Braşov, Kaufland a cedat: fără garduri între oameni

Lanțul de magazine Kaufland a scos, la Braşov, gardurile montate pentru ca persoanele fără certificat verde să aibă acces direct în hipermarketuri, nu și în galeriile comerciale ale acestora, scrie bugetul.ro, conform stiripesurse.ro.

Sursa citată face precizarea că, după ce marți a apărut știrea potrivit căreia Kaufland Brașov a scos gardurile amplasate pentru a le interzice accesul în galeria comercială nevaccinaților, a verificat şi în Capitală acest aspect, iar aici nu se aplică. Așadar, cel puțin până acum, pare să fie o decizie la nivel local.

„Gardurile metalice instalate de Kaufland pentru a separa accesul persoanelor cu certificat verde de cele fără certificat în magazinele din incinta galeriilor hipermaketurilor din Brașov, dar și din alte județe, au iscat un scandal monstru. Pe fir a intrat și Asociația Pro Consumatori, care a semnalat problema și Ambasadei Germaniei, astfel încât mesajul să ajungă și la compania mamă. Astfel, astăzi, cel puțin în magazinele din municipiul Brașov, angajații Kaufland au demontat gardurile, care fuseseră comparate chiar și cu un zid al Berlinului” ,a scris bizbrasov.ro.

Ceea ce s-a întâmplat la Brașov nu se aplică și în Capitală, cel puțin pentru moment. Marți seara, bugetul.ro a verificat magazinul Kaufland din zona Obor, iar culoarul special făcut pentru persoanele nevaccinate încă există.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner