joi, ianuarie 20, 2022

La Miercurea Ciuc, Moş Nicolae va sosi în centrul oraşului adus de o…ambulanţă

Moş Nicolae va veni la copiii din Miercurea Ciuc, la acest sfârşit de săptămână, cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, scrie stiripesurse.ro.

Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Sogor Eniko, a declarat într-o conferinţă de presă că Moş Nicolae va sosi duminică după-amiază în zona de promenadă din centrul oraşului într-o ambulanţă frumos iluminată şi decorată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, după aprinderea celei de-a doua lumânări de Advent.

Prezent la conferinţa de presă, primarul Korodi Attila a subliniat că venirea Moşului cu ambulanţa nu este o aluzie la situaţia sanitară actuală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă oferindu-se să îl transporte pe Moş Nicolae la locul de întâlnire cu copiii.

Korodi a mai spus că cei mici sunt atraşi de maşinile de ambulanţă, pompieri sau poliţie, care au lumini şi scot sunete şi cu siguranţă le va face o bucurie, potrivit agerpres.ro.

Moş Nicolae va ajunge şi în alte cartiere ale municipiului Miercurea Ciuc, dar de data aceasta pe bicicletă, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner