duminică, februarie 5, 2023

La spitalul din Rădăuţi a fost inaugurat cu surle şi trâmbiţe o investiţie extraordinară…liftul unităţii

Ce aşteptări să mai avem de la sistemul de Sănătate, când ne entuziasmăm la inaugurarea unui lift? În timp ce statele străine lucrează cu roboţi chirurgicali, noi ne bucurăm că am montat un ascensor în spital, scrie national.ro.

Cam aşa se poate descrie atmosfera de la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost dat în folosinţă un lift de ultimă generaţie în clădirea veche a unităţii spitaliceşti.

La festivitate au participat, printre alţii, primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulţi medici din cadrul spitalului, dar şi reprezentanţi ai firmei care a proiectat şi executat lucrarea.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, a spus managerul spitalului, dr. Flaviu Sima.

Cum au reacţionat sucevenii la o astfel de veste? Cu ironie. Majoritatea s-au arătat indignaţi de faptul că în spital nu sunt condiţii decente de tratament, dar fix cea care lipsea era tichia de mărgăritar.

„Vorbiti serios? Asa inapoiati suntem? Facem inaugurare pt un lucru ESENTIAL si absolut NORMAL? Sa trecem in calendar cu rosu si dusul de dimineata”, a postat cineva la comentariile cu ştirea respectivă.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner