Laura Vicol – despre guvernare, moțiune și un nou Guvern: Oamenii o duc rău, foarte rău!Lumea s-a săturat de vom! Lumea s-a săturat de vorbe! Românii vor fapte!; Îmi doresc un Guvern de oameni competenți pe care să-i intereseze România

Laura Vicol
Foto:facebook.com/lauravicoldeputat

Laura Vicol, deputat PSD, întrebată în cadrul unui interviu la DCNewsTV, despre ieșirea din criza politică, a spus că sunt soluții, „dar să înceapă să le pună în aplicare”: „Sunt soluții și pe partea de agricultură, infrastructură”.

De asemenea, parlamentarul social-democrat a spus că „multă vreme de acum înainte” îl vede pe Florin Cîțu în funcția de premier al României.

  • „Ați observat care era, în coaliție, expresia preferată? Vom analiza. Vom face. Vom nu știu ce. Lumea s-a săturat de vom! Lumea s-a săturat de vorbe! Românii vor fapte!”, a mai spus Laura Vicol.

Dacă PSD ar dori să susțină un Guvern minoritar PNL, a răspuns astfel: „Eu, cu siguranță, îmi doresc un Guvern de oameni competenți pe care să-i intereseze România și cum trăiesc românii. Vă spun sincer ca om, nu ca politician, nu ca parlamentar, mi-aș fi dorit să văd oameni care să vină cu lucruri bune pentru cei care nu pot să facă. De aceea ești pus parlamentar: să ocrotești. Nu poți să ocrotești oamenii decât prin legi bune pentru ei.”

Vicol: Am traversat și încă traversăm o perioadă foarte urâtă. S-au închis multe societăți comerciale, economia este la pământ, uitați-vă la prețurile care explodează. Oamenii o duc rău, foarte rău!”.

„Dacă ar fi să-i număr pe degetele de la o mână, sunt oameni în toate partidele cărora le pasă de români, dar nu au putere să facă nimic, nu sunt lăsați!”, a mai zis Laura Vicol, la DCNews

Interviul cu Laura Vicol de la DCNewsTV: