Liviu Dragnea – ANUNȚ SURPRIZĂ – în seara alegerilor despre candidatura la prezidenţiale

Dragnea Iasi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Adevărul live, că va face un anunţ chiar în seara de 26 mai dacă va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

  • Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Dragnea a spus: „După alegeri, chiar duminică seara anunţ!”.

Întrebat mai departe dacă merită să lupţi pentru o funcţie de preşedinte, liderul PSD a răspuns: „Grea întrebare. Dacă mă întreba cineva acum un an spuneam ca nu”.

El a adăugat că funcţia de preşedinte este o funcţie din care trebuie să fii mediator pentru societate, să acorzi sprijin pentru lucrurile bune. „Dar starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială devine foarte importantă. Dacă acolo rămâne în continuare Iohannis (…) de absolut tot ce s-a facut bun se va alege praful”, a susţinut Dragnea.

Tăriceanu
foto: Senat.ro

În aceeaşi zi, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat la o întâlnire electorală din teritoriu că funcţia de preşedinte  este una foarte importantă, mai important fiind însă rezultatul alegerilor de duminică.

„Alegerile sunt foarte importante, pentru că, dacă vreţi să aveţi un preşedinte liberal, trebuie ca înainte de orice să obţinem un rezultat bun”, a spus Tăriceanu.