Liviu Dragnea, prima reacție la criticile lui Iohannis: Domnul Iohannis, la ora asta cred că doarme – Leneșul de la Cotroceni, când se mai trezește, zice „Ce rău pot să mai fac azi?”

dragnea

Dragnea a avut o primă reacție după declarațiile președintelui Iohannis privind bugetul de stat pe 2019, considerând că ”Domnul Iohannis, la ora asta cred că doarme”, adresându-i-se, încă o dată, cu apelativul – ”Leneșul de la Cotroceni”, care, în momentul în care ”se mai trezește, zice „Ce rău pot să mai fac azi?”

  • Liderul PSD l-a atacat, la rândul său, pe Klaus Iohannis. 

„Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, zice „Ce rău pot să mai fac azi? Păi blochez bugetul. Hai să le blocăm bugetul”, a spus președintele Camerei Deputaților.

„Domnul Iohannis, la ora asta cred că doarme, după părerea mea. E ora 2, totuși. A mâncat și doarme. Nici cu schiurile nu știu cum e, s-ar putea să fie fake news. La schi trebuie să faci, totuși, ceva efort”.

  • ”Ce suflet să ai? Am înțeles, venin, otravă, dușmănie. Cât de crud poți să fii? Cât de veninos să fii, totuși, să blochezi alocațiile pentru copii, iar pe urmă să urli că nu e bine? Toți lătrăii lui, după ce au propus creșterea alocațiilor, apoi au votat împotrivă. Ei n-au curaj să spună ceva, ei vor să stea în poziția ghiocelului în Europa”, a mai transmis Liviu Dragnea.