Ludovic Orban: Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru nu este altceva decât o cacialma politică

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, susține că principalul vinovat al crizei politice prin care trece România în momentul de față este președintele Klaus Iohannis. Fostul lider liberal a vorbit și votul de astăzi, din Parlament pe Cabinetul Cioloș, si a spus că s-a demonstrat că totul nu este altceva decât „o cacialma politică”.

„Astăzi se demonstrează ce am spus cuîn urmă cu două săptămâni, și anume faptul că desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a dl. Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru nu este altceva decât o cacialma politică care prelungește și adâncește criză politică din România.

Au trecut două săptămâni de la căderea guvernului prin moțiune de cenzură și nu s-a întâmplat nimic. Românii sunt lăsați fără apărare, fără soluții pentru problemele cu care se confruntă. Un val pandemic fără precedent, care din păcate secera vieți, o avalanșă a creșterii prețurilor  acre afectează grav puterea de cumpărare, o sit economică extrem de dezechilibrată care conține în sine germenii unei crize ec. Vinovatul principal pentru criză politică e Klaus Iohannis”, a afirmat Orban, la scurt timp după ce a afost anunțat votul din Parlament. P