Manipulare la nivel global. Asta trăim în aceste zile. Momente pe care nu ne imaginăm vreodată că le poate trăi specia umană.

Orlando Culea

Autor: Orlando Culea, Președinte ADER

Sub pretextul grijei față de sănătatea noastră, așa zisele elite mondiale care propovăduiesc globalismul, vor să ne ia drepturile câștigate prin jertfă multor oameni. Suntem obligați să stăm la distanță unii față de alții. Am ajuns să ne temem să interacționăm cu alți oameni. Dar cel mai crunt este că am ajuns să ne umilim părinții și bunicii, doar pentru că au ajuns la venerabila vârstă de 65 de ani.

Le luăm dreptul la libertate, sub pretextul că îi protejăm. Îi facem responsabili de răspândirea virusului, pentru a-i putea marginaliza și a evidenția inutilitatea lor. Îi facem responsabili pentru eșecurile financiare ale unor guvernări slugarnice și incompetente(vezi declarația Christinei Lagarde, fost director FMI).

Cum s-a ajuns aici? O întrebare la care trebuie să răspundem. Doar analizând ceea ce s-a petrecut de-a lungul timpului, vom ști ce avem de făcut în viitor. Situația prin care trecem, este similară unei stări de război, pe care nu ne mai dorim să o trăim. Atenția noastră a fost îndreptată spre lucruri inutile, lucruri materiale care ne creează doar senzația de siguranță și bunăstare. Am adus la rang de “nevoi” luxul și opulența. A devenit mai important pentru noi ceea ce cred alții despre noi, decât ceea ce credem și simțim noi despre noi. Am uitat de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Cunosc oameni simpli, cu venituri normale, care sunt mult mai fericiți decât alții care au bani cu grămadă. Dar, noi ne-am lăsat manipulați și am crezut cu naivitate că trebuie să avem cât mai mult pentru a fi în siguranță. Așa ne-am lăsat transformați în “consumatori” și am devenit o societate de consum. Totul bazat pe lăcomia noastră. Am uitat cu desăvârșire faptul că, așa cum spunea marele Mahatma Gandhi, “există suficient în lume pentru nevoile omului, dar nu și pentru lăcomia lui”.

Așadar, ne-am lăsat ademeniți de cei care vor să instaureze, la nivel mondial, nouă societate comunistă. Da, ați citit bine. Am zis societate comunistă. Pentru că ceea ce se întâmplă azi, este adevărată formă de guvernare comunistă, ideologie marxistă, în care întregul capital este concentrat în mâna unui grup restrâns de oameni care dețîn puterea absolută și condiționează accesul la banii lor(bineînțeles sub formă de împrumuturi) de respectarea și îndeplinirea ordinelor pe care ei le dau. Acești oameni controlează corporațiile și propovăduiesc globalismul, tocmai pentru a le fi mai ușor să țină totul sub control. S-a imprimat ideea că Statul, oricare ar fi el, nu trebuia să dețină nimic. Statul trebuie doar să impună biruri și să aștepte încasarea acestora de la populație. Iar în spatele ideii de progres și dezvoltare permanentă, Statul nu va încasa niciodată bani suficienți pentru realizarea proiectelor impuse. Ce rămâne de făcut? Să ne împrumutăm de la cei care au reușit să concentreze capitalul în mîinile lor. E foarte simplu. Trebuie doar să facem o scurtă analiză a lucrurilor și vom vedea cum totul începe să capete sens. Am rămas surprins să aflu cum gândește un tânăr absolvent de ASE, care susținea că Statul nu trebuie să dețină nimic. Așa a fost învățat în facultate, că Statul trebuie susținut doar din taxe și impozite plătite de cetățeni, iar dacă banii colectați nu ajung, asta înseamnă deficit și există organisme financiare care pot veni în sprijinul Statului. Asta învață viitorii finanțiști, cei care vor veni să ne consilieze în domeniul financiar și fiscal. Trist, dar adevărat.

Mergând mai departe și analizând pârghiile prin care se implementează proiectele de globalizare și de aliniere a omenirii la sistemul neocomunist mondial, ajungem la clasa politică. Prin intermediul politicienilor, prin dorința acestora de îmbogățire și coruperea acestora, sunt aduse la îndeplinire măsuri ce aduc beneficii doar elitei mondiale și nicidecum populației. Oamenii sunt mințiți cu promisiuni imposibil de îndeplinit și încurajați să consume tot mai mult, alimentandu-li-se ideea că pot obține tot ce-și doresc, ajutându-i practic să cheltuie mai mult decât pot produce. Scopul final este că omul să fie transformat în sclav.

Analizând ce s-a întâmplat în România ultimilor 30 de ani, ajungem la concluzia că, clasa politică apărută după 1989 a încurajat prin acțiunile sale dezvoltarea unei societăți bazată pe consum. Prin acțiuni concertate împotriva interesului național, au cedat toate resursele și bogățiile României în mâna marilor corporații, fără că România să beneficieze de nimic. Totul concomitent cu distrugerea sistematică a tuturor valorilor și tradițiilor românești. Clasa politică a ultimilor 30 de ani, a transformat România într-o colonie, iar poporul român într-un popor de sclavi. Toate acestea au fost posibile prin manipulare, corupție și nu în ultimul rând trădare. Da. Trădare, pentru că interesul național a fost cu desăvârșire ignorat. Pentru că interesul național nu înseamnă interesul unui grup restrâns de persoane ci, înseamnă interesul întregului popor, al tuturor românilor. Actuala clasa politică nu a înțeles că activitatea să ar trebui să fie un sacrificiu, nu un privilegiu. Pentru că principalul scop al clasei politice fidelă țării sale, este întărirea Statului. Un Stat puternic poate gestiona cu succes o situație de criză, prin strategiile pe care le dezvoltă în primul rând în interesul poporului sau. Un Stat puternic nu are nevoie de donații de la populație pentru a dota unități sanitare ori pentru a reabilita spitale. Asta face clasa politică postdecembristă. De ce? Pentru că nu are bani.

De exemplu, în loc să emită Titluiri de Stat prin care să se împrumute de la populație, plătind o dobânda mai mare decât cea oferită de bănci oamenilor, dar mai mică decât cea pretinsă de bănci Statului, clasa noastră politică preferă să se împrumute la diverse organisme financiare internaționale, plătind dobânzi substanțial mai mari decât ar fi plătit cetățenilor. Acesta este doar un exemblu de sabotaj al propriei țări și al propriului popor. Pentru că, pe lângă faptul că nu îți ajuți populația, oferindu-i o dobânda peste cea bancară, o și îndatorezi. Deoarece sumele împrumutate și dobânzile mult mai mari, urmează a fi plătite tot din banii contribuabililor, impovarand Bugetul de Stat prin acțiuni împotriva interesului național.

Întorcându-ne la actualele evenimente ce se petrec la nivel mondial și având în vedere că anul 2020 este an electoral, avem ocazia istorică de a interveni în mod democratic și pașnic pentru schimbarea lucrurilor în bine. Propagandă fricii instituită de entitățile globaliste și sădită în mintea oamenilor prin intermediul guvernelor naționale, trebuie să înceteze. Trebuie să reacționăm înainte că drepturile câștigate de-a lungul secolelor să ne fie luate sub pretextul grijei față de noi. Sclavia instituită la nivel mondial de circa 200 de ani, poate fi eradicta. Oamenii trebuie să trăiască liberi, fără cipuri sau vaccinuri, sub pretextul eradicarii corupției, a terorismului sau a unei pandemii.

Ce putem face noi? Cum putem interveni? În primul rând prin eliminarea actualei clase politice, prin vot democratic și înlocuirea acesteia cu oameni noi. Avem alternative și sunt partide noi, care pot readuce României faima și renumele de odinioară. Doctrinele naționale sunt tot mai actuale, în contextual geo-politic prezent(vezi cazul Poloniei și al Ungariei). Schimbarea se impune cu atât mai mult, cu cât cei aflați la putere în ultimii 30 de ani au eșuat că și clasa politică, servind exclusiv interese străine în detrimentul interesului național. Vrem o clasa politică pentru care să primeze interesul național, iar românii să fie stăpâni în țară lor! Mi s-a spus că sunt naționalist. Dacă a fi naționalist înseamnă să pui deasupra interesului personal, interesul țării tale și să vrei că tu și poporul să va decideți singuri soarta, atunci da, sunt naționalist! Și vreau că românii să își aleagă singuri calea și să își scrie singuri istoria. Pentru că altfel, urmașii noștri vor fi sclavi în țară lor, iar blestemele lor ne vor urmări chiar și pe lumea cealaltă. Doar luând atitudine și începând schimbarea putem face un pas către oprirea globalizării și a subjugării noastre că specie.

Întreagă lume a înțeles ce se dorește și vom vedea schimbări majore la nivel mondial. Consider că noi trebuie să fim parte a luptei antiglobalizare, parte a luptei pentru libertatea și suveranitatea fiecărei națiuni. Adevărul și dragostea vor învinge! Indiferent cât va dura această lupta!

În încheiere, redau mesajul președintelui american Donald Trump, rostit toamna trecută, la ce-a de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU:

“Viitorul nu aparține globalistilor. Viitorul aparține patrioților. Patrioții văd o națiune și destinul ei în moduri în moduri în care nimeni altcineva nu le poate vedea. Doar viață și devotamentul patrioților va păstra suveranitatea, va susține democrația și va realize măreția unei națiuni! Lumea liberă trebuie să îmbrățișeze propriile temelii naționale. Nu trebuie să le distrugă sau să le înlocuiască. Adevăratul interes național poate să fie realizat doar de acei care își iubesc țară, de cetățeni inradacinati în istoria ei, hrăniți de cultură națională, dedicați valorilor țării și atașați poporului. Privind din toate unghiurile această minunată planetă, ne sare în ochi adevărul. Dacă vreți libertate, fiți mândri de țară dumneavoastră. Dacă vreți pace, iubiți-va țară. Liderii înțelepți pun întotdeauna pe primul plan binele propriului popor și al propriei țări!”

Este evident că mesajul Președintelui Donald Trump este un îndemn la rezistență globală, rostit fiind de la tribună Adunării Generale a ONU. Este un îndemn la trezire, pentru cei care vor să audă și la care subscriu în totalitate.

#ROMÂNIAINDEPENDENTĂ